Alıntı:
Ebu Huseyn Nickli Üyeden Alıntı
Adminden izin al, ne büyüsü olduğunu korumalarini ve sayısını ve içinde ne olduğunu söyleyeyim.
|
Vallahamı Allah razı olsun hocam çok sevinirim de , forumda biraz yeniyim yeni yeni çözüyorum herşeyi forumda en yetkili admin kim kimin izin vermesi gerek ?
Alıntı:
gr1738 Nickli Üyeden Alıntı
Define işi sakat ama hep ilgimi çekmiştir.hatta bi arkadaş çagırmıştı yeri hazır gel alalım demişti.bende yeri belliyse git al benle niye bölüşecen demiştim.yer kendi tarlasında olmasına ragmen hala alamadı.iyi bi ilim sahibi biri olması lazım beraber çalıştıgımız bi abi vardı zamanında ormanda jenaratör ipi kopuyor.bidaki gitmede 3 tane yedek ip almışlar ama gene 3 ipte kopmuş ormandan çıkınca arabadaki iple denemişler hemen çalışmış bidahada oraya ugramamışlar.
|
Define işi sakat yönü çok evet valla benide bu işlere sürükleyen beni çeken bu olayım oldu yoksa belkide hiç girmez araştırmazdım bu işleri ama çoçukluktan bu zamana yıllar oldu bir rüya uğruna dağ bayır gezdim sonunda buldum dedim olan olayların ardı arkası kesilmedi ama nedense ne zaman boş versem de hep bi his çekti beni oraya