Alıntı:
selo09 Nickli Üyeden Alıntı
Bu ne iğrenç sufli bir işlem yarabbi. Allah hepimizi böyle şeylerden korusun. Baktığım havas kitaplarinin hiçbirinde böyle birşey bulamadım. Ama şunu soyliyim çıplak yapılan işlemlerin hepsi sufli şerli işler. Hiç demediniz mi karşı tarafın birşeyi lazım değil mi diye? Bu kadar gözü karartacak ne yaşadınız? Bu ne cesaret? Allah sizi korumuş da adam size kötü birşey yapmamış. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocalar bu konu hakkında birşeyler söyler size
|
Haklısınız ama olaylar öyle bir gelişti ki
Nasıl bir şeyin içinde olduğumu anlayamadım, çünkü bu adamı tavsiye eden kişiye güveniyordum ve dediğim gibi adam ne zaman çağırsa gitmeme engel olamıyorum, korkuyordum da çünkü adam içimden geçenleri okur nerede ne yaptığımı bilir peşimi bırakmaz diye şimdi bile aklıma gelince korkuyorum hisseder mi diye, çünkü bana öyle bir anlatıldı ki cinler vasıtası ile tüm bu dediklerimi yapabilirmiş
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Allah korumuş bu kadar gözü karartmak ayrı bir cesaret ne diyim @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam yolu yordamı anlatır tövbe şart bende yazdım
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diğer hocalar bir süredir sitede değil @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamiz vefat edeli çok oldu profilde baksan gorürdün
|
Birini kendinden çok sevmek ne yazık ki gözü karartabiliyor, o an yeter ki gelsin diyorsunuz