Alıntı:
Resull Nickli Üyeden Alıntı
Güzel bilgi ama ibretlik günümüzde çok insanlar var çocukları hep yukarıdan bakarlar hele camide cuma namazında en önde oturuyorum ve yaşlı adam geldi sen arkaya git senin ne işin var burada durma çocuksun dedi bende çok kızdım içimde otur abim sen adama söyle söyledim dedimki.eger akıllı insan olsaydın o çocuğa kafasını okşar aferim der duygulandırdın hep sizin yüzünüzden çocukluğumuzda namaz kılmak için hevesimizi kırdınız ve şuan arkada namaz kılmak senin hakkın önce gelseydin dedim ve adam hiç birey demedi ve ben çok üzülüyorum namaz sadece niyetin önemli önde kilsan daha çok sevap arkada kilsan daha az hesaplı yar anlamıyorum mübarek insanlar öbür tarafa gitmişler neyin sevap olup olmadığını daha iyi anlıyorlar sen yap diyor Allah gerisini ben hallederim yeterli niyet et ben kuluma yardım ederim diyor. Sizce benim anlattığım bu konuda bir yanlışlık varmi veya saygısızlık varmi
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanlışı doğruyu bilemedim de, bizim oralarda değil çocuk yaşlı bile bulunmuyor camilerde