Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Ticaret yapabilirler paraları varsa ve helal yoldan kazanıyorlarsa lüks evde arabada alabilirler benim için sorun değil gösterişi uygun bulmuyorum 3 milyonluk arabaya binmede 500 bin olsun konu bu değil
İmas abi benim bakış açım hepsine yada herkese değil tanıdığım bir hoca var babası da hatta dedeside hocaydı sen tanırsın belki biz ailecekte görüşürüz istersen özelden de yazarım sana çok tanınan bir aile ben onların nasıl yaşadığına şahit olduğum için bazılarınada lafımı eksik etmiyorum abi benim bu dediğim aile dünyayla bağlantılarını tamamen kesmişler para nedir bilmiyorlar abi adam para taşımıyor şehir de yaşamıyor ailesi yine öyle bizzat yaşadıkları hayatı gördüğüm için şeyh dediğin hoca dediğin böyle olur diyorum
|
5 parmagin 5 i bir degil tabi bu isi menfaat icin,para icin, şohret icin kullanan elbette var,hatta cok iyi bilinen medyatik biri var ben devamli tenkit ederim ama bu hepsini genelleme icine almaz bu tipler belli sayida,500 binlik degil 5 milyonluk arabaya binsinler,devletin memuru biniyor hemde kendinin olmayan senin benim paramla,o kisiler binince kabahat olmasin...