Hocam cok sey yazardim da belliki olaylara cok farkli perspektifden bakiyoruz tartisma konusu olmasin cok gucluyuz cok iyiyiz demiyorum ama sunu iyi bilirim: Allah var gam yok! politikaya ve tarihede fazla girmek istemiyorum bilen bilir hersey ortada aslinda
Allah c.c basiretimizi acsin feraset sahibi eylesin hikmet versin, dogruyu dogru yanlisi yanlis gostersin! .
20 senede 4 tane siha yapildi demissin yanlis, 300+ yapildi benim bildigim kadariyla ve bu sihanin yeni variantlari da mevcut 1 tane siha kac tane orduya tankere f16 ya denk... ayrica f16 ya da pek ihtiyacimiz yok yanliz turkiye f16 nin teknolojisi icin satin almak istiyor amerikada bunu bildigi icin vermiyor. Helikopter ve tanklarimiz da ilgi gormeye basladi bazi ulkelere satilmaya bile baslandi.
Bu 20 senede cok sey degisti cok! Degisenleri konu edinsek yaz yaz bitmez evet biraz sancili geciyor malesef mesela enflasyon aldi basini gidiyor ama bu enflasyon birtek turkiyede varmis gibi davranmayi birakin artik, sikayet edip duruyoruz yillardir, ne sukur var ne sabir!
Insaallah bu sancilardan sonra dogum gelecek sabir ile sukur ile gayret ile..
@ imas
.
|