Alıntı:
Aynel Yakin Nickli Üyeden Alıntı
Öyle birşey yok  hediyelik eşya mı bu , aldım artık bende ! Cinleri kendine almada bu yüzyılda çıktı
|
Belkide benim o şekilde söylenince içimin rahat olacağını düşündüğü için öyle demiştir. Bu varlıklar bu büyü olayını kendine görev bilip kendini buna adadığı için bana boşta kalamazlar ben de seni kurtarıp bunu kim yaptıysa ya da kim yaptırdıysa oraya yönlendiriyorum gibi bir açıklama yapmıştı. Tekrar söylüyorum ben hiç bilmiyordum bu muhabbetleri. Ama yaşadım ben yaşamasaydım başkası anlatsaydı inanmazdım. Canavar gibi sesler çıkartıp şehri inlettiğimi duydum gördüm o büyüler bozulurken. İğrenç bir hayatın içindeydim kendime kötülükler yapıyordum. Bir anda sesim bakışım düşüncelerim hayatım herşeyim değişti çok şükür. Çok kerede şahit oldum Allah razı olsun etrafımada yardımı dokundu. Bu yüzden minnet duygum çok ağır. 😇🙏
Alıntı:
Aynel Yakin Nickli Üyeden Alıntı
Öyle birşey yok  hediyelik eşya mı bu , aldım artık bende ! Cinleri kendine almada bu yüzyılda çıktı
|
Alıntı:
Meral21 Nickli Üyeden Alıntı
Ne güzel ulaşabilecek birilerinin olması. Zor zamanlarda. Günlerdir kimseye ulaşamıyorum Bi çare bulmak için
Bunun için şükredin vee hocanızı bekleyin bence Mutlaka yenisini yapacaktır.
|
Çaresiz kaldığınız durum nedir özel değilse . Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim ♥