Alıntı:
Neo Nickli Üyeden Alıntı
Önce kişisel dünyanıza bakmanız lazım eğer tam anlamıyla doğruysanız sonra manevi aleme bakıp sorun aramalısınız.
Bence kişisel gelişim üzerine çalışın, Özgüveninizi yükseltin, pasif olmayın yani insanlar sizinle zaman geçirmek istesin, Sürekli uyumlu olmak insana kazandırır diye bir şey yok , Bir duruşunuz tavrınız olsun.
Eğer kişisel olarak sorunun kendinizde olmadığına eminseniz o zaman manevi bir sorun ararsınız ama benim hissetiğim kadarıyla kişisel gelişim ve arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz
|
Alıntı:
Neo Nickli Üyeden Alıntı
Önce kişisel dünyanıza bakmanız lazım eğer tam anlamıyla doğruysanız sonra manevi aleme bakıp sorun aramalısınız.
Bence kişisel gelişim üzerine çalışın, Özgüveninizi yükseltin, pasif olmayın yani insanlar sizinle zaman geçirmek istesin, Sürekli uyumlu olmak insana kazandırır diye bir şey yok , Bir duruşunuz tavrınız olsun.
Eğer kişisel olarak sorunun kendinizde olmadığına eminseniz o zaman manevi bir sorun ararsınız ama benim hissetiğim kadarıyla kişisel gelişim ve arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok beğendim yorumunuzu kardeşim, harfiyyen katılıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herkesle iyi olamazsın ki kardeşim. Mutlaka görüş ayrılığı yaşadığın insanlar olacak. Bukalemun gibi herkesin rengine girip, huyuna gitsen bile ya ezik olarak görünürsün yada afedersin ama yalaka gibi görünürsün. Samimiyetsiz gelir karşındaki kişilere bu tavırların. Fazla iyi niyet enayiliktir.Zorlayarak olmaz, kendin gibi ol seni bu halinle sevenle devam et yoluna, eleştiriye açık ol kendinle dalga geçmesini de bil çok anlam yükleme böylemiyim şöylemiyim diye sıradan birisin herkes gibi o yüzden rahat ol. İyi olduğun yönlerin mutlaka vardır onlar açığa çıkar kasmazsan eğer. Allah’a emanetsin