Alıntı:
thend Nickli Üyeden Alıntı
ben eskiden aşırı derecede çekerdim sonra 2 hafta sonra saldırı aldlım ama çektigim rakamını bile saymadım 30 40 bin e kadar çektim ama çok zorluk çektim dayandım sabrettim sonra manevi açılımlar yaşadım çok uğraştılar benle zamanında ama onları yendik Elhamdülillah çok şey öğrendim
bıraksaydım daha beter olcagım kesindi burda tecrübelerimide yazayım
eğer bir zikir e başladıysanız ve yüksek rakamlarda iseniz bide esmai idrissiye çekiyorsanız şöyle 1000 10000 gibi sakın ama sakın bırakmamak lazım artık herşeyi göze alıcaksın mürşidsiz çektiysen , yavaş yavaş zaten keşf aralanıcak o sırada gördügünüz varlıklardan korkarsanız benle zaten baya uğraştıkları için korkmamıştım size ilk yakaza halinde saldıracaklaar korkunuz hala daha devam ederse fizikende saldırı gerçekleşir
|
Allah lafzinin sinavi agir oldugu icin ben en büyük zikirden yani kelimeyi tevhidden yanayim,çunku Allah zikrinin sinavina cok kisi dayanamaz ya birakir ya yoldan cikar yada habis varliklara teslim olur,kelimeyi tevhidin tabiri caizse getiriside cok fazladir,her 72.000 i tamamlayinca hatmi yapilir,ölmuslere hediye edilirse onlara gümüş tepside sunulur bu durumda, ya kabir azabi azaltilir ya kaldirilir ve cennete yol acar,cennette bir cennet vardir "" kelimeyi tevhid cenneti"" ömrunce okuyan o cennete konacak Allahin izniyle...