Alıntı:
Pixerino Nickli Üyeden Alıntı
Selamın aleyküm bu yapılan aşık etme celb, muhabbet gibi uygulamalar aslında bir çeşit büyü değil mi ve İslam'da buna müsade var mı? Çünkü haberi olmadan izni olmadan bir kişinin hayatına müdehale ediliyor. Belki kendi bencilliğimiz yüzünden o kişinin hayatını hiç edeceğiz... bilmiyorum benim düşüncem böyle yanlışsa düzeltin lütfen.
|
Dıştan baktığın zaman birazcık masumane gibi durduğu doğru olabilir ve her bilinçli inançlı insan bu konuya merak sarıp işin içine dahil olmaya çalışabilir yani bir çok insanın çok saf masumane niyetle bu işe bulaştığını düşünüyorum
Ancak gerçekten bilgiliysen ve değerlendirme yapabilecek düzeyde olgunlukta bir insansan bu tarz konularda en son düşünülmesi gereken hatta hiç düşünülmemesi gereken bir yol olduğunu anlaman lazım şart çok basit evliysen tamam yap yardımcı da olurlar hocalar ama değilsen mümkün değil hem kendini hem celp etmek istediğin kişiyi hem yardım aldığın hocayı vs yakmış olursun çok ince bir çizgi bu bazen insan dayanamıyor acabalara düşüyor şeytan her dakka yanımızda en savunmasız anda saldırıyor bu yolu düşünmek olası ama şunu unutmamak lazım belayla karşılaşmak daha bir olası