Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ayrilik her zaman olabir,ne icin? nasil? niye? oldugu onemli ve bu ayrilik doneminde neler yadandigi önemli, her ayriligi büyü ile bagdastirmak cok dogru degil,taraflardan biri cok gecimsizdir,çok çenelidir,çok memnuniyetsizdir,veya en önemlisi aradaki sevgi ve saygi bagi bitmiştir,karsi taraf bunu belli zaman sonra çekemez olur,bunlarida göz önune almak gerekir
|
Evlilik basit bir olay değil aile kuruyorsunuz. Eşim son geceye kadar bana sarılıp yatan biriydi. Düzeltmeye çabalarken bir anda evden eşya bile almadan çekti gitti. Annesinin etkisi çok fazla oldu bu süreçte. Ama önemli olan yapıcı olup düzeltmeye çabalamak olmuyorsa zaten ayrılırsın ama sevgililik gibi değil evlilik bir düzen bir yuva aile kuruyorsun çabalamadan bitirmek acı. Dün seviyordum bugün sevgim bitti de değildir bana göre. Hatalar yapılır kimse peygamber değil önemli olan telafi edebilmek… tabiki herşey Allahtan ben ümidimi kesmeden dua ederim kabul edip verecektir. Vermezse de vardır bir bildiği. Herkesin imtihanı farklı oluyor…