Alıntı:
Avvam Nickli Üyeden Alıntı
Cin saldirisina heleki kabile saldırısına hic ugramsmışsın gal8ba. Başa ozellikle bir carpiyorlar bir sağ bir sol oynuyor baş. Bacağa, gövdenin sağ ve sol yanına yada ayağa bir varlık dokundugunda anında orda kas ezilmesi oluyor.
Cinler eşyaları kaydırabilirler. Yerini degiştirebilirler, üstüne perde çekebilirler farklı sürelerde.
Çalmak derken hiç rastlamadim, kıyafet kayboldugunu ama yerine geri getirildiğini duydum.
Bütün dediklerimi yapabilmek için temaslı varlıklar olmasi lazım. Yanlış anlamayın insanlara değil maddeye temas etmeleri lazım. Bu varlıkları da herkesin yanında göremezsiniz.
|

O kadar normal bir şeymiş gibi yazmışsınki cin ve kabile saldırısına hiç uğramadın galiba diye gece gece bi tebessüm ettim yani

Uğramadım rabbim korusun şu sıralar kendime eşrefi mahlukat olduğumu sürekli hatırlatıyorum ve dua okuyarak namaz kılarak korkmamaya, güçlü kalmaya çalışıyorum Rabbime sığındıktan sonra bir saldırıya uğramam herhalde..... davet,büyü vs. yapmadığım sürece ya da bana yapılmadığı sürece