Alıntı:
nakshihalidi Nickli Üyeden Alıntı
Şunu da bilmeni isterim o halde. Bir insan sadece sure okumuyor surelerden sonra anlamı bilinmeyen bir takım sözlerde söylüyorlar ve seninde söylediğin gibi o varlıkları celbediyorlar. Bunun da sihir olma ihtimali var. Yani o Hadimlerin celb edilmesinin de sihir olma ihtimali var. Onlara cinlere sihir yapılmaz mı sanıyorsunuz. Bir kimseye Sihir yapılırken ona musallat edilen cinlere de sihir yapılıyor ve onların aleminde sihir bir güç. Şeytanlar da sihir yapıyorlar. Büyücüler cinlerin tılsımlarını maridler aracılığı ile alarak onları büyücü denen şeytanın pis uşaklarına iletiyorlar ve onlar o tılsımlar aracılıpı ile cinleri kullanıyorlar. Velhasılı zaten şeriatimiz yani İslam manası bilinmeyen şeylerle tedaviye müsaade etmiyor. Mazaallah Allah'a sığınırım küfür ve şirk anlamları bulunabilir o şeylerin. Çakraymış bioenerjiymiş metçditasyonmuş hindunun budist kâfirlerin inançlarına dayanan şeylerden uzak dur. Ruhunun organlarını yani letaiflerini temizle ve asli makamlarına ulaştır.
|
Fikirlerinizin bu yönde olmasına üzüldüm. Havas ilminde kullanılan varlıkları insanların ne için çağırdığını düşünüyorsunuz da buna sihir diyorsunuz? Veya havas ilmini kötüye kullanan kime denk geldiniz de bu önyargı oluştu?
Genel olarak yazmak gerekirse Allah bazı kullarını amellerine göre ödüllendirir. İbadetleri inançları doğrultusunda havas ilminde başarılı olabilirler. Kalp gözleri açılır. Bunu kötüye kullanan elbette olmuştur ancak çok çok az bir kısmıdır diye düşünüyorum.
Anlamı bilinmeyen söz diye bir şey yok demon davetlerindeki sigil sonrası sözlerin bile anlamı var. Söylemek istediğiniz şey Türkçe olmaması sanırım.
Yanlışım varsa düzeltin ancak cinler saf enerjidir. Sihirle bağlanamazlar. Davete icabet etmeleri onlara sihir yaptığınız anlamına gelmez bir boyut kapısı araladığınız anlamına gelir.
Size küfür gibi gelebilir ama enerji ve enerjinin kontrol edilmesi bilimsel boyutta kanıtlanmıştır. Reiki çalışmaları, meditasyonlar ya da tövbe çektiğiniz diğer ritüeller ortaya çıktığı dine bağlılık şartı gerektirmez. Siz Müslüman olarak kundalini uyandırırsınız, bir başkası budist olarak. Veya enerji yönetimi de böyledir. Bilimsel bir gerçekliğe sırt çevrilmez, bu başta İslamiyet için doğru değil. Bu doğrultuda şifalanan ve iç huzura erişen çok kişi var.
Lütfen bana ihtimaller üzerine konuşmayın. Tüm cümleleriniz varsayım. Hz. Süleyman'a bağlı cinler olmasını neye yoruyorsunuz Hz. Süleymanın sihir yapmasına mı? Veya peygambere haber getiren cinler için ne diyeceksiniz? Büyü derseniz asıl bahsettiğiniz küfre girersiniz. Cin celbi konusunda oldukça net yaklaştığımı düşünüyorum.
Havas ilmi sadece "Gel cin bunu bunu istiyorum yap git" den ibaret değil ve aslında bununla alakası bile yok.
Alıntı:
Amelie Nickli Üyeden Alıntı
El alacakları hocaları bir dua okuyup görenler varmış. Belki size yardım edecek kişiyi öyle bulursunuz. Yoksa burdan size yardım eden çıkmaz.
|
Evet, forumu olabildiğince didikledim ancak bu konuda yardım edilmiş ve sonuca ulaşmış bir kişi bile görmedim. Edilen dua hakkında bilginiz var mı?