Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
kelimelere takilmamak lazim çakra ortak adi islamda letaifler 7 tane hatta ayet var biz sana 7 yol gosterdik diye hatta bu cakra yada letaifleri her biri icin fatihanin 1 ayetini okuyarak gidalandirip tikanikligi acip faal hale getiriyoruz her biri icin esmalarda var...yine kelimeye takilmamak lazim mesela hoca oturur gozlerini kapar kabeyi gozune alir kabeden bir nur ciktigini tasavvur eder hem kendi hem yanindaki ruhaniler müthiş enerji yuklenir, bu bizim icin enerjilenme varliklar icin hem enerjilenme hem gidalanmadir adina istersen meditasyon de istersen bir tür rabita de.... ha mehmet ali,ha Ali mehmet gibi düşünmek gerekir...
|
Haklısınız, kelimeler üzerinden genelleme yapılınca yanlış algı oluşuyor maalesef.. Bahsettiğiniz herşeye katılıyorum sadece ben letaifler ve çakraların farklı olduğunu, letaiflerin çakraları etkilediğini ama çakralardan daha güçlü noktalar olduğunu düşünüyorum.Yani 7 ana çakra dışında pekçok çakra var, birde bu 7 ana çakraya etki eden daha mühim 7 letaif var şeklinde.Letaifin etkisindeki çarklar gibi.