Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ben sana bir tarif vereyim bunu musallatli her kisiye ayri ayri yap hepsini temizle..
iki avucuna unu doldur avuclarini iyice sık,musallatli kisinin onune gec,boynuna kollarina beline diz kapalarinin altina ve ayaklarina icinde un olan yumruk halindeki iki elinle vur bunlari yaparken nas felak kafirun surelerini oku,bu islemi kisinin arkasina gec bu sefer ayak topugundan baslayarak baldir arkası böbrek civari sirti kollarin arkasina ve ensesine vur yine ayni sekilde nas felak kafirun oku,islem bitince iki elindeki unlari boyasi olmayan bir duvara yada buyukce bir taşa vur,sonra otur büyülerin ve musallatlarin kalkmasi icinbdua et. büyü ve musallatlar gider...
|
Hocam saygilar ,
beni tam olarak anlamadiniz galiba, ben zaten bu islemi yapabilsem burada yana yana ihlasli bir Hoca aramam,alirim Havas kitabi sirayla uygularim care bu degil ama.
benim yarim yamalak okumamla gecseydi simdiye kadar gecerdi zaten, bana topla tüvekle bu isi halledecek bir alim Hoca lazim
maddiyat önemli degil, maddiyat bir aracdir amac degil,
dinsiz marid kabilesinden musallat olmuslar,ben nasil bas edecem bunlarla eksik bilgimle yanlis okumalarimla ?
abim okumayi dinlemiyor orasini burasinida elletmiyor,
uzakdan yapilan bir islem lazim,
kac tane okudum forumda Hocalar uzakdan hallediyormus musallatdan kurtulmayi,kac tanesine yardimci olunmus burada,
bana yardim edecek kimse yokmu ?
örnek : kanser olmusuz siz kendiniz kemotherapi yapin diyosunuz bana ameliyat yapacak bir hekim lazim daha ne kadar net yazayim