Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam ,
bu isleri kimse acik acik konusmuyor gizli kapakli , Allah dan bekle dua et tövbe et sifa Allah dan ,
bunlarin hepsini biliyoruz zaten , Allah istemesse yaprak kipirdamaz amenna onda süphemiz yok ,
seytan varmi var cin varmi var büyü varmi var 18 bin alem varmi var , böyle bir ilim varmi var ? sadece duayla okumayla oluyorsa , neden degisik rituellele karsi islemler yapiliyo ?
ha sunuda söyleyeyim , bu ilim aslinda acik alelen olmazi lazim hatta müslüman ülkeler bu ilim icin uni kurmalari lazim ,
ne yapiyorlar? sacla sakala fetva vermekden ileri gidemiyoruz
malesef ,
ama ne yazikki dört duvar yapip hasta olanlari icine tikamak ve ilaci dayamak daha kolay , tam seytani sevindirecek isler,
vatikan da bu ilim icin okul var , katolik ve daha cok ortotoks kesimde cin cikarma vardir, onlar bile acik alelen bu isi yapiyor insan kurtarmaya calisiyor ,
biz ne yapiyoruz ? isin ehli Hoca bulacaz dolasip duruyoruz ,
her konuda malesef böyleyiz , bu kafayla 1,5 milyar müslüman alemi daha cok ceker
|
Evinizdeki resim biblo vs gibi islamca uygun olmayan objelerin kaldırılması bile fayda sağlar, evin içindeki alkollu kokular kaldırılır yerine sünnet olun kokuların koyulmasi dahi etkisni azaltır, ben miski amber kokusuna enseme burnumun altına kulak çevresine sürdüğüm zaman gittiklerini hissediyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocanın açtığı konulara bakın Allah razı olsun baya faydasını gördüm,
cennetü esmadada var büyü bozmak için bi okuma onuda deneyebilirsiniz.