Alıntı:
avalane Nickli Üyeden Alıntı
Birseyi cok merak ediyorum. Allahim bana dua edin vereyim bana siginin demis.Biz hayatimiza dikkat ediyoruz namazi kilmaya calisiyrz calisma hayatindan dolayi vaktinde olmuyor. Dua cok ediyoruz zina alkol yok.Kul hakki yememeye calisiyorz. Ama herisimiz ters gidiyor. Ama cevremde bazi tipler var.Insanlari kucumseyen herkese bir kusur bulan dedikodusunu yapan iftira atan. Vicdan merhamet zaten yok. Kendini harika akilli guzel herkesten üstun goren. Milletin arkasindan kuyusunu kazan hainlik yapan. Zina var, icki var ramazanda bile icmek sorun degilmis.Allahtan degilde mart ayinda takilan bileklikle dilek tutan. Namaz dua nedir bilmeyen birinin her isinin rast gitmesi gercekten sasirtici. Kendi torpilimi ben yarattim diyen bir kötu kalplinin her istediginin olmasi sasirtici.Allah bu kadar kotu birinin her istedigini vermesi. Bizim herseyi Allahtan istememize ragmen kotulere surekli yenilmemiz.Allah beni sevmiyor mu? Allah kiminleyse o kazanir demekki Allah bizimle degilki kaybediyrz. Sevilmeyen kulum dusuncesine kapiliyorum. Neden Allah ickicilere zinacilara kibirlilere vb kotulere her istediklerini veriyor. Imtihan olmayacaklar mi bu dunyada?
|
Dünyayı çok basit düşünüyorsun. Herşey enerjiden ibaret. Dua ettiğimizde , zikir çektiğimizde göğün kaç katına o dua zikir nasıl çıkar zannediyorsun? Allah heryerdedir görür duıyar tamam ama bu nasıl olur? cinler ruhaniler senin içindeki niyeti düşünceyi nasıl okur? düşüncelerimiz , duygularımız , dualarımız hepsi enerjisi olan şeyler. Kötü birine Allah neden yardım eder nasıl verir diyorsun. Önce deveni sağlam kazığa bağla sonra Allaha dua et diye neden denir? Bu tür insanlar kendilerini geliştirerek , duygu ve düşüncelerini geliştirerek enerjilerini yükseltiyor. Yüksek enerji de hayatlarına çok şeyi çekiyor. Para kazanmak için gece gündüz iş arayan biri ile sadece dua edip teklif gelsin diyen birini düşün. Arayan bu yönde enerji harcayan adam iş bulamayacak mı? Moral ve motivasyonu düşük insanları düşün musallata açıklar çok musallat kapıyorlar sebebi nedir ? Bir hocam bana moralin ve düşüncelerin enerjini etkiler enerjin negatif olursa negatif varlıkları çeker musallat alırsın demişti. Kötü insan dediğin adamlar da daima yüksek enerji ile hayata bakıyor bu sebeple onlar da kazanıyor