Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
yahu sen kendinin anlattigin durumana tüylerin diken diken olmuyor da,bu arkadasinin durumuna mi tüylerin diken diken oluyor,cok enteresan ailene yapilan büyü yü anlatiyorsun domuz yagi t seklinde çivi cakilmasi,ailenini per perisan olmasi falan filan,sonra telefonda yaptirdigin bakimda uzerinde musallat oldugunu ogrenip şasiriyorsun kim niye yapsin diye...cok garip bunlarin hangisi dogru?
|
Evet ailecek sıkıntı yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Allah akibetimizi hayreylesin. Ancak 3 Harfliler in nikah kıyması gerçekten yıpratıcı bir durum değil mi?
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sadece isim ve anne ismiyle bakim olmaz,ayni isimde yüzlerce kisi vardir,kimisi dogum tarihi sorar oda yanlistir ayni gune ve isme denk gelen onlarca kisi vardir,he bakan kisi akimdir evliyadir isme bole getek yok ddn soylerken o bilir kim oldugunu,alim yada dvliya okan da telefonda bakim yapmaz
|
Hocam soylermisiniz ne yapabiliriz tavsiyeniz nedir? Hani biseylerbyapmaya çalışıyorum ama sağlıklı bilgi alamıyorum. Malatya'da oturuyorum. Bana tavsiye edeceğiniz bir husus var mi