Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sen daha oncede bu tip konular acip ayrildim,beni terk etti,adam yerine koymuyor bunlar icin ne yapabilirim diye sormustun,simdi nasil itaat ettiririm diyorsun?seni kirarmiyiz ,en kolay yolu yapariz bir büyü patlatiriz itaat etmek ne demek kapinda paspas olur köle olur,aporttaki emir bekleyen gibi emrini bekler,zaten buradaki bir cok kışi senin bu sıkintini gidermek icin bekliyordu...he unutmadan söyliyeyim o kız problemli bu şekilde sonunuz hayra cıkmaz haberin olsun,demedi deme...
|
Hocam sizinle o kadar konuştuk halen büyü diyorsunuz

benim ne işim olur büyüyle vs. ile.. Allaha şükür sizinde vesileniz olmuştur , dualarla , namazlarımla tekrar bir araya geldik. Çok şükür şuan bir sorunda yok ama bazı durumlarda başına buyruk davranması hoşuma gitmiyor sadece. Bu yuzden bu konuyu açtım.
Alıntı:
Sentis Nickli Üyeden Alıntı
Af edersin kardesim ama itaat ettirmekmi  ?
Sen en iyisi bi ev hayvani al kendine, onu istedigin gibi egitirsin. Her insanin kendine göre görüs acisi ve dogrusu vardir. Eyer simdiden anlasamiyorsaniz, oturup konusamiyorsaniz bitirin daha iyi. Evlenip coluk cocuk sahibi olduktan sonra daha zor olur hersey. Ve sen onu cok sevdiginden eminmisin  ? Gercekten sevsen onu oldugu gibi kabul edersin oda seni. Eyer büyü müyü gibi yollara bas vurursan sonu zate hayirli olmaz, hem onun hayatin maf edersin hemde kendinin. Öbür dünyadada hesabini cok aci verirsin
|
Güzel kardeşim onu çok seviyorum zaten , Allah biliyor başkası bilmese de olur. Olduğu gibi kabul etmek bazı durumlarda olmuyor işte. Bazen birşeyleri törpülemek lazım ki düzgün olsun , doğru olsun.