Alıntı:
cutedinazor Nickli Üyeden Alıntı
Allah'ın kulu değil mi yani onlarda?
Burda birisi başka bi yerde yazmış demişki ben görüyorum onları, benden kaçıyorlar.
Bi de bir tanesi bunun "üstüne atlamış boğazına yapmışmış sonra -benden korkuyor musun? Demiş bizimkine.
Böyle bir hikayeyi duydukdan sonra aklıma geldi 1 günlüğüne "demon" olsan ne yapardın falan diye.
ben örneğin, kara listelerdeki birine gidip eski geçmişini falan okuyarak rahatsız edici şeyler yapardım kendisine  ne bilim yolda karşısında en sevmediği insan görünümde çıkıp bi anda kaybolmak gibi şeyler. komik aslında bi manada fakat siz bi anama sövmediğiniz kalmış o nedenle sevmedim sizi  
|
Bu dediklerinin hiçbirini yapamazdin. Goetiada geçen demonlardan yola çıkarak konusuyorum. Hepsinin görevleri vardir. Kimisi kral kimisi marki kimisi prens vs. Öyle senin benim gibi hayatımı yasiyim geziyim egleniyim gibi şeyler yapamazlar onlarda zaman kavramı yok birkere hep şu an var senin seneler oncen onlar için şuan sadece resme daha dışarıdan bakiyorlar. Askerlikten yola çıkalım bir albay yarbay gibi rutbeliler elinde onca yetki olmasina rağmen neden sevmediği adamları vurup olduremiyor zarar verip korkutamiyor? Onları da kontrol altında tutan sınırlandiran var. Hayatları genel olarak enerji savaşlariyla altında bulunan varlıkları kontrol etmekle vb. İşlerle geçiyor. Bu sebeple kendilerini insanlardan üstün görüyorlar. Bir dakikalığına herhangi birinin yerine gecsen ne dayanabilir nede bi dediklerini yapabilirdin. Allah insanları onlardan üstün kılmıştır bu yüzden insanları sevmezler bizim dünyalık işlerimiz onlara devede kulak gelir demon gremory daveti ile ilgili bir konu açmıştım onu incelemeni tavsiye ederim bazı sorularına cevap bulursun