Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Sizden ricam bu tür faydasız ve gereksiz yorumlar yapmayın insanın içine kuşku şüphe düşürmesin Allah korusun yanlış şeyler yapablir insan yorum yaparken iyice düşünün faydalı yorum yapmaya çalışın lütfen
|
Ben ve ailem bu gerçeğin farkındayız. Kayınvalidem bana bile ayrılın dediki oğlunu nasıl doldurmuştur. Ben oğlunu en kadar çok sevdiğimi anlatırken zaten neden sevgili olup evlendiniz keşke olmasaydınız dedi, zorla elinde tutamazsın dedi. Kimse hatasız değildir elbette benim der hayatlarım oldu ama yuva dağıtacak ya da bu lafları işiteceğim hatalar değildi. Boşanma davası açtı eşim adeta kanlı bıçaklı düşman gibi o dilekçede yazanlar. Evden ayrılıp ailesinin yanına gidene kadar böyle değildi zamanla bana karşı doldu. Hiçbir şekilde görüşmedi engelledi. Evet çok gururum kırıldı. Ama eşim özünde saf ve temiz biri iyi niyetinden her söylenene inanıyor.
Dava çekişmeli ilerliyor. Ben hala çok seviyorum kolay değil çocuğumuz yok ama 5 yıllık evlilik. Dua etmekten başka birşey yapamıyorum artık. Tavsiye edeceğiniz dualar uygulamalar olursa bekliyorum. Eşimin de özünde beni sevdiğini hissediyorum. İstiyormuş sevgi kazansın