Olabilir ruhani varliklarla bakiliyor da ne bilim ben kendi işimi kendim çozecem

cunku 1 2 bisey dersinn seni kendi penceresinden dinleyen musallat li der bakmadan bakip nefsinden konusanda oyle der çok gordum gordugum cok sey var bildigim daha cok fakat ben bu ilimle ilgilenmedikce zorla icine atiliyormuşum gibi benim gundemim kurani okuyup anlamak şuur olarak anlamak cunku bilmek tekbaşina yetmez anlamak lazim insan oglu genellikle yaşayarak anlar ben yaşamadan anlamaya calisiyorum kaza bela musibet gelmiş gibi bi care arar gibi arayip o bilince ulasmaya calisiyorum iste bu yolda kalbime ilham olan hersey beni dogruya goturdugu icin yanimda ruhaniyetler mi var diyorum cunku arastrip ogrenmek ve anlamak gercekten kolay degill eskiden 1 konu uzerine haftalarca dusunurdumm helak ederdim kendimi acaba su ayette anlatilan nedir diye simdi ise merak etigim konu bazen o an bazan o gun icinde merakim gideriliyor bu kadar kolay olmasi beni sasirtiyor da herseyi varliga baglar oldum gbi oldu ama inanilmayacak haller hadiseler yasiyorumm dosdogru yolda olmaya calismanin belki lutfudur vallahu zulfedlil aziym o lutuf sahibir
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etiket yapmayinca bildirim gelmiyor bilgine

dedigim sekil etiket yapsan iyi olur