Alıntı:
Burcu89 Nickli Üyeden Alıntı
Selenit tasini ilk defa sizden duydum ne yalan soyleyim arastirdim da pozitif enerji arttiran kisinin ruh halini de duzenleyen bir yapisi varmis denemek istiyorum umarim ise yarar tac cakrasi 3.goz cakrasiyla da ilgili yonleri varmis bu acidan merakimi uyandirdi meditasyon yapanlar siklikla kullaniyormus boyle taslarin kullanimi zikir cekerkende enerjinin artmasina maneviyata da iyi gelir mi diye dusunuyorum
|
Doğrudur..

1,5-2 yıl öncesine kadar bende bilmiyordum, tesadüfen izlediğim youtube kanalının sahibi tavsiye etmişti ve öyle haberim olmuştu.. Çok yaygın bilinen bir taş değil ancak meditasyonla ilgilenenlerin bir çoğu tarafından biliniyormuş.. Tabi ki şifa Allahtan ama aracılık ederek omurga sorunlarına da iyi geldiği söylenen bir taş.. Enerjisel olarak kendime çok yakın hissettiğim bir taş, burç taşım olmamasına rağmen ve baş ağrılarına da iyi geldiğini daha dün duydum.. Ağrı olan bölgeye masaj yaptım ve gerçekten de işe yaradığını gördüm.. Yaydığı enerji ile sezgileri ve 3.gözü de güçlendirmesi cabası..