Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Buyuyu yapan kaynanan mi yoksa buyucumu buyucu ise kaynananin gitmesine gerek yok her islem bozuldugunda cinler onun yanina gidip haber verir ve islem tekrarlanir kaynananin gitmesine gerek yok ve koruma icin vefk yaptirmissinz misk ve amber falan bunun da etkisinin olmadigi ve surekli cinlerin size ve bebege etki ettigini soyluyorsunuz 1.si buyuye yetki veren Allah tor ne okusaniz ne taksaniz etkisi olacaktir Siz ondan bundan medet umacaginiza tekrardan Allah korumasina girmenizi tavsiyediyorum ve tovbe yanlizca bir kere yapilmaz herzaman istigfar cekip tovbe namazi kilmak gerekir namazi dogdogru kilip mumin gibi yasamalisiniz Allah in yasaklarindan kacinmali vede sevaplara odaklanmalisiniz hergun yatsida tovbe namazi kilip bol istigfar cekip sadaka verin belanin musibetin def olmasi icin cinleri buyuyu dusunmeyin unutun sosyal yasami cok etkiler buyu daha cok tesir eder size buyuden buyuk cinlerden buyuk rabbim var diyip tevekkul edin yoksa sen bozcan o yapcak sen bozcan o yapcak kisir donguye gircekk hocalar halt etmis bebek neden aglar neden sut emmez memereddi diye bisey var bebekte nazar da olabilir her onune gelen size buyu yaptim der ve bunu kullanacak cok insan karsiniza cikar Yani Allah korumasina girin selim bi kalp ile yonelin Allah isteme degil buyu kursun isabet etmez insana bu musibetteki hidayete ulasinn Tovbe edip medet ya Rabbil alemin ya rabbil arşil azim mede ya nebi muhammed s.a.v diyip eli semaya acin Allah kullarina rahmet merhamet eder yoksa bu dongu hep surer Yeni dogan bebeklerde gaz cok oldugu icin ememezler ve yeni dogan bebegin geneli dagi dusuk halde dogar beslenemez anneden her isi cinlerden bilmeyin kaldiki yeni dogan bebegin gorusu hic yok denecek kadar hicbiseyin farkinda degiller Cinleri gorseler dahi korku guduleri gelismedigi icin korkacaklarini sanmiyorum yeni dogan bebeklerin aci hisside pek yoktur anliktir bebekler hakkinda arastirmalar yapin piskolojinize cinleri cok yerlestirdiginiz icin inac zayifligi olmus dikkat li olun buyu olmasa bile bu tur dusuncelerden insanin piskolojisi bozulur ve deli olmaya kadar gider
|
Ne ben nede esim muskadan meded ummadık esim hergün kuran okur biz hocalara neden baş vuruyoruz demek ki bizim hayatımızı etkileyen olası olaylar olduğu için bir yasin daki bebegin gaz sancisi olmaz meme reddinin ne olduğunu biliyorum gitmediğimiz doktor kalmadi bir bebek sizce kac saat ac kalır?benim bebeğim 12 saat ac kaldi kaşıkla bile veremedim 3 ay siringayla besledim bebek konusunda tecrübem var çocuk gelişimi mezunuyum yıllarca bakıcılık yaptim .yapmayın Allah aşkına ben cahil bir insan değilim bi bebeğin her aşamasını bilirim artı ya benim yaşadıklarım neyse beni anlamanızı bekleyemem ne yaşadığı mi rabbim ve biz biliriz .biz hep rabbime sığındık tövbe ettik açık bayandım kapandım elimden geldiğince günahtan kaçındım hak yemedim şükür-ü ağzımdan eksik etmedim imtihan dedim sabrettim ama Dün akşam bebeğinin başından duman çıktığını görünce bebeğim için endiseleniyorum