Alıntı:
Sultanim Nickli Üyeden Alıntı
Hocam çok dogru söylemiş bende para alınmasını onaylıyorum.Ne yani oda bu yolla hayatının geçimini sağlıyor ve bu inanın her meslekten zor.Nelerle ugrasiliyor.Ne sıkıntı ağırlık oluyor.insan ne hale geliyor.bunuda bir yabancı için yapıyor.tabikide ücret alicak günlerce uğraşıyor.Ve bende hocam 7 yıldir eşimin ailesiyle uğraşıyorum.Neler yaptılar kurtuldum diyorum yine baskiyor.O yine küsmüş benimki hicbirsey olamis gibi gülüyor oturuyor.Son yapılan artık beni delirme noktasına getirdi Eşim hep sustu şimdi sanki büyü yapan ben yapılan onlar gibi davranıyor.Bosanicam artık onun bu gel gitleri ve 7 sene eriyip bitisimi hicbirsey olmamış gibi izlemesi,şimdi umrunda bile değil 43 kiloya düştüm ben adamın umrunda değil.Onada yapıldı da soğudu Allah'ım diyorum baka birşey demiyorum
|
Rabbim yardimcin olsun eşine kızma onada yapmis olabilirler sabret yoruluyor insan çocuğun varsa mücadele et
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
kocanda amma kilibikmis, babanne toruna büyü yaptiriyor baba oyle bakiyor, neyse biz isimize bakalim...anlattiklarin musallat belirtisi...kocanla beraber "zürriyet agaci tövbesini" eksiksiz tam olarak yapin unutmayin tövbe acik kapilari kapatir, tövbeden sonra 6 gün boyunca sabah ve yatsi namazinfan sonra " hizbul şakran"okuyun,ayrica gunde 1 defa ' hizbul nevevi"okuyun haniminda sende okuyun,uzerklik otu ile defne yapragini bir tavada yak dumanini hela banyo haric her yeri gezdir,bebege aglayana kadar dumani tüttur,kicanla sende 3- 5 sefer boguluyor gib8 ilana kadar dumani icinize cekin.
7 gun sonra tekrar yaz
|
Hocam dediklerinizi yapıyoruz bebeğinde farkı bir günde gördüm Allah razı olsun.ben çok halsiz yorgun ve durgunum hic bisey yalamışım yok yatmak istiyorum 32 saat uykusuzluğa dayanan ben dünden beri uyukluyorum