Alıntı:
ata103 Nickli Üyeden Alıntı
Ayetleri zaten kimse küçümseyemez rukye kişiyi belirli bir seviyeye kadar rahatlatır ama büyüyü bozmaz bedendekiler çok zayıfsa bi ihtimal o zaman kişi musallattan kurtulur diye biliyorum
|
Yanlış biliyorsun. Büyüyü zaten ancak Allah bozar. Allah ibtal eder. Müminler olarak bize düşen Musa aleyhisselamın yunus suresi 81. Ayette dediği gibi sihri sihirbazlar sizin yaptığınız sihirdir ve Allah onu mutlaka ibtal eder demektir. Aksini düşünenler aksi çareler arayanlar vebaldedir. Ben söylemem gerekenleri açık açık söylüyorum. Amacım tartışmak değil.
Alıntı:
Nurnurnur Nickli Üyeden Alıntı
Maalesef ben kurtulamadım rukteye ile 1 yıl düzenli gittim evet içimdeki cini konusturuyorlar vücudun tepki veriyor seni yapicam bedenden çıkmazsan diyorlar o an içindeki duruyor ama düzelmiyorsun.bir sonrakine gittiğinde tepki yok iyileştin diyip gönderiyorlar maalesef saklanıyorlarmış ben düzeldiğini sanmistim ama hala bende ters giden şeyler vardı ardından hacamat yaptırdım ama yine olmadi.baska hocaya gittigim de rukiye hergun gidip okutursan kurtulabilirsin dedi 15 gün falan aradan bir hafta sonra gittigim de saklanırlar yada o an çıkıp giderler sonra tekrar gelirlermiş ben bu kusma herseyi yasadim psikolojik olarakta yıpranıyorsun çünkü senin bedenine hakim olan ve seni konuşturup vücutta karnım şişip inmesi boğazından bisey çıkar gibi zorlanma vb hepsini yasadim ama kurtulamadim
|
Şifayı veren Allah'tır. Pes esmeden sadece şifayı Allah'tan isteyerek ve sende Tevbe zikir sadaka göz yaşı uzun secdeler hak helalliği almak gibi yapman gerekenleri yapmalı ve istiğfar ve salavatı eksik etmemelisin.