Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
1 konu açtım belki okuyan oldu belki olmadı merak ediyorsunya kuran okuyunca görevliler gelirmi? 
bende şöyle bir sır vereyim madem sana şunu sorayım hanım olman itibariyle evde namaz kılıyorsan ikindi namazına 1 saat kala ve ikindi namazı zamanı acaba evin camlarından çatırtı sesleri geliyormu yada perde veya tüllerden .Geliyorsa doğru yoldasın.gelmiyorsa.Namazı son namazınmış gibi takva ile kılmaya devam .Selametle.
|
inan suan pencereleri falan kolluyorum fakat bu catirti olayini cok yasadimda hic namaz vakti oncesi veya sonrasi diye dikkat etmedim ve penceden gelmiyordu ses onceleri belki hamam bocegidir diyip dikkat kesiliyordum bakiyordum bisi yok perdeden geliyordu ruzgar vurunca hani kisin yunlu kazagi cikartirsin ya o sekil bi catirdi da haliya deyiyor diye ses cikariyor kanaatine vardim ve dediginiz gibi gece hic ses gelmez gunduzdu ama desemki ikindiden onceydi yalan olur hic hatirlamiyorum Allah razi olsun bu mesaji aldim
konunuza goz atacam
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|