Alıntı:
habir Nickli Üyeden Alıntı
Aynı durumun benzerini yıllardır görürüm. Saate ne zaman baksam ayna simetriği ters saatler görüyorum. 03:30, 14:41, 12:21, 04:40... Kendimde şunu farkettim. Kendimi iyi hissetmediğim bir döneme gireceğim zaman bu saatlerin 1 fazlasını görürüm. 14:42 gibi... Hikmetini bilmiyorum kavramaya çalışıyorum. Selametle.
|
Aynen çok arada sizin gibi 12:21 gibi gördüğümde oluyor. 2 gün falan da yine nezaman baksam ornegin 14:13 14:15 ya bir eksik ya bir fazlasi oldu. S9nra yine eşzamanlı saatlere geri döndüm. Çok garip hissediyorum kendimi böyle olduğunda. Yani birşey olmalı böyle olmasının arkasında. Çünkü kainatta hiç birşey tesadüf değil. Tevafuk. Bu tevafugun ardındaki hikmeti merak ediyorum.
Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
saate bakmak aklina geldiginde hemen bakma bir iki dak sonra bak bakalim ne oluyor
|
Onu da denedim. Bu durum bir süre sonra rahatsiz etmişti. Saate bakacağım da durdum bakmadım sonra baktım ki yine aynı. Birde kesinlikle dakika saat aynı olacakmi düşüncesi olmuyor saate bakarken. Namaz vakti için vs için öylesine bi baktım hep. Özellikle bakmadım.