Alıntı:
muhiban Nickli Üyeden Alıntı
Celcelutiyye hocamın da dediği gibi halis niyet ile yapılacak işlemler değil hiç biri, yinede bildiğim kadarını üstü kapalı anlatayım..
Ceviz büyüsü dedikleri geri getirme işleminde kullanılan bir yöntemdir, söz konusu tılsım ve azimet yazılıp cevizin içine koyulur ve ceviz 7 kat mavi iplik ile sarılır ve bal mumu ile mumlanır akabinde geri getirilmek istenen kişinin yatağının altına konur..
soğan büyüsü dedikleri kişiye cin musallat etmek için yapılır (nasıl yapıldığını açıklamayacağız)
Biber büyüsü dedikleri ise celb(aşk büyüsü vs..) işlemlerinde kullanılır..
Velhasıl adı üstünde hepsi büyüdür ve yapanında yaptıranında vebali büyüktür..
En etkili aşk büyüsünün bile tesiri tekrarlanmadığı sürece en fazla 40 gündür, büyünün tesiri geçince muhtemelen ayrılık olur..
|
Bir sorum olacak yanlışım varsa affola. Bir komşumuz bizden soğan aldı. Annemlede tartışan ve kötülüğümüze bir şeyler yapmış bir insan. Böyle bir soğan büyüsü musallat için soğan istediler geldi. Bizde allah rızası için verdik yemeğe koyacağız dedi. Ne olur ne olmaz diye aklıma gelip 1 kez ayetel kürsi okudum. Elimizde verdik iyimi ettik kötümü bilmiyorum. Günahını almıyorum ne olur sizce?