eğer akrep cidden cin yüzündense bunları yapın
bu yazıyı gördünüz an müsaitseniz boy abdesti alın değilseniz en ama en yakın zamanda alın 2 kere alın 1 niyet edin alın bitirin bidaha niyet edin alın bitirin çıkınca tövbe namazı kılabiliyorsanız kılın sonra sitede 99 esma ile tövbe var onu uygulayın
ardından temizliğe geçelim vefkleri usulune uygun yok edin( yakmayın dereye atmayın )
sonra zikirlerinizi düzeltin sadece la ilahe illalah ve estağfirullah el azim çekin
günde 100 estağfirullah el azim çekin kelime olarak değil kalbinizden hissederek
1 zikirde kendi deneyimimi veriyim
zikir: اللهم اِهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَق۪يمَۙ
manası: Allahım bizi doru yola ilet
okunusu:Allahumme ihdines sıradal müstegiin
bunu okuyun kalbiniz temizlenir kalbiniz açılır mühür varsa Allahın izniyle gevser imanı anlarsınız
tövbe ederken yarab benim hatalarımı affet beni doru yola ilet bana doru yolu göster beni doru yola sürükle ya rab diye dua edin
5 vakit namaz kılın
sirkeli su hazırlayın 3te1 sirke 3te 2 su karısımı yapıp fısfısla etrafa sıkın evin her tarafına
defne yaprağı aktardan alıp yakabilirsiniz (sulfileri gönderir kaçırır)
gül suyunu koku amaçlı kullanabilirsiniz evde
sıgara içiyorsanız bırakmayı deneyin
harama bulasıyorsanız bırakmayı denemeyin bırakın.
Allah rızasını kazanmaya çalısın isteklerinizi vefkle değil 2 salavat arasında allaha yalvararak yapın
bunun dısında sularınıza ayetel kürsi nas felak ihlas okuyabilirsiniz
ayetel kürşi çemberi yapın her sabah sitede var
sabah namazına kalkmaya özen gösterin sabah namazında iken zammı süre olarak nas felak okuyun bi deneyim anlatıyım
korkunç bir kabus gösrdüm kanlı vahset bi hal... çok korktum
allahım beni affet beni koru demeye basladım sabah ezanı okundu namazı kılıyım dedim kılarken kalbimin hızasında sağımda içimde nişiy söküldü hissettim rahatladım rüya aklıma gelince korkmaz oldum o gün çok güzeldi gülümseyerek günüme devam ettim
sabah namazından sonra ezber gücü çok yüksektir bunu kullanın
namazdan sonra selam verince salavat okuyun 10 kere
simdi tövbe edince gerçek cinlerse rüyalarda çok korkuturlar
yatmadan önce nas felak ihlas ve 3 kere euzu bikelimatillahi-ttammati min şerri ma halag okuyun
tövbe edip allahım bana doru yolu göster dedikce açılırsın ve bidahada mürşitin olmadan o demedikçe vefke şans dualarına bulasma
eksiklerimi düzeltirseniz sevinirim hocam @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
olayın üstğnden bir yıl geçmis :c