Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ilk dedigin senin zikirlerinle ugrasinla cabanla olabilir ama herkeste olmaz,diger 2 kesif senin calismanla okumanla zikirle olmaz,tabi zikir 9kuma ibadet önemli ama asil onemli olan nasip olması,onlar Allah nasip ederse olur,nasip olmasi icinde has kullardan olmak gerekir,yani avamin harci degil,ehassu havasul havas 9lmak gerekir...
|
Abi benmi bir yerde yanlış yapıyorum yoksa herkes benden takvalimi onu anlamadım cektigim zikirler herkesten farklı mesala kimsenin zikretmedigi zikri yaptığım olur veya kalbimden hiç bilmediğim bir zikir geçer zikredirim tevhid zikrini yaparken sanki içimden birşey çıkıp karşımda durup benle zikreder ve ben hicbirsey görmüyor um beni en iyi bilen kişilerden birisin abi bakıyor um herkes birşeyler görüyor yada uçuyor yada padisahin kızıyla evleniyor bendemi akıntı var yoksa bu saydıklarım gerçekten takva olarak çokmu yüksekler baktığımda burda günah işlemeyen kimse görmüyorum nasil bir durumdur ki herkes uçup koşuyor ha bende şöyle bir durumda var ben Rabbimden isterim zikirlerde rizadan başka birşey istmem ya ben musallatliyim yada forumun %99.99 u musallatli var bişe ama anlamadım gitti🙂