Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ebced sayisi ile okursan kilitli kapiya anahtar takar acmaya baslarsin,kapi acarsan merhaba diyen gelir gözüne girer,sonra ayikla pirinci tasini
|
Ben Allah'ı anmak amaçlı 1 yıldır bu şekilde vird edindim aslında. Yolda yürürken bir iş yaparken yada hiç bir işim yokken programda bakiyorum vakit esmalarini cekiyordum. Bana pek görünenler olmadı ama. Hatta 1 yıl öncesine kadar pek esma zirkirleri cekmedim. Ama bi imtihan geldi çattı aile içinde ne yapacağımı bilemedim aglamaklar dengesiz hal hareketler karamsar bir psikoloji. Ağır vesvese. Sonra kendimce Allah'ın izniyle o imtihandan yavas yavaş çıktım. Dualar teyeccudler tovbeler. Derken rüyamda esmalarin bana şifa vereceğini bildiren bir rüya gördüm. Uzun olur diye anlatmayayim Hocam. O günden sonra hemen hergün hangi vakte denk gelirsem namaz ardına esmalari çektim. Ebcedin üstüne çıkmadım ama günlük.
Bilmiyordum Neden baska bir kapiyi acar ki esma zirkirleri. Yani ebced degeri var vakti var. Amaç Allah'ı anmak. Ve bize kendinden ruhumuza kalbimize sifa talep etmek.
Hatta pek görünen değil hiç görünen olmadı hamd olsun.