Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Ya varya şu yorumlara ayrı sinirleniyorum ne biliyorsun benim Allah diyip demediğimi?
Heralde bir şey çıkmasını bekliyorum tırnak dolu yemek tabağı size her gün mü geliyor kapınızın önüne her gün mü su dökülüyor sizin yorum yapacaksan eğer hani mantıklı yorum yapayım diyosun ya yaşamadığın olaylar hakkında mantığını kullanma sen kardeşim sana kalsın o mantık bir de sizin gibilerle uğraşıyoruz sen işine bak
|
Benim yaşadıklarımı yasaydin şuanda bunları söylemezdin benim her gece hergun uyanık şekilde nasıl olduğumu nasıl kafama siktigimi 30 musallatla yaşayıp Allah'ın izniyle hayatta kaldığını bilseydin boyle konuşmazdin benim haftanın 3 günü saldırıya uğradığımi bilseydin boyle konusmazdin sunuda ekliyeyim allah diyelim derken her zaman Allah'a siginalim demek istedim ki sen zaten kendini aşmış ve yanlız sana musallat olan nefsinin cevabını bulmaya çalışıyor sun senin o komşun şizofreni hastası şizofreni hastası büyü işlem yapacak yaptircak bir durumda değil para kaptırmak istiyorsan git bir hoca yaz sana bilmem ne ölüm büyüsü yapılmış dicek ama senin nefsin verilen cevaplarla tatmin olmuyor senden ricam bundan önceki yorumumu iyi oku Allah rızası için selametle kal