Alıntı:
derdekea81 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle merhaba yaklaşık 20 senedir istemsiz olarak insanlarin yanindaki cinnileri görüyor ve duyuyorum nasıl yapabildigimi bilmiyorum cevap olur diye önce ilahiyat bitirdim sonra dinler tarihinden yuksek lisans yaptım bulamadim ucube gorunmek istemedigim için görmemezlikten geliyorum artik tek bildigim beni sevmedikleri sorularima yanıt derdime derman olacak her bilgiye açım şimdiden tesekkur ederim
|
İlahiyat ve dinler tarihi üzerinde yaşadığın olayın cevabını alamazsın konudada sorduğun gibi ehil biri lazım parofile baktığım da İzmir gözüküyor İzmirli değilsin iznirdeysen dahi sonradan görülmüş ben sana şunu derim ya soydan geken bir durum senin yaşadığın yada çektiğin zikirler aracılığı olan bir durum öte yandan sana zarar vermiyor lar ve seni de gerçekten sevmiyorlar kendinde fark etmediğin bir durum var bu durum ise her ne hikmetse yazacak cevap bulamıyorum ilim sahibi bir insan değilim sakin ve naif bir insansın dikkat et sana cevap veririm sende ne olduğunu sana söylerim ayagina seni kendine çekip hatta seni öğrenci olarak kabul edecek insanlar karşına çıkabilir ve senin bu özelliğini kullanabilirler buda sana manen zarar verebilir ki verir arayistasin ama cevap verecek insan sayısı az aslında cevabı kalbinde ararsan çok cevap alcaksin seninde aynı benim gibi ibadetlerde ve yaşam şeklinde eksiklikler var rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah