Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] simdi benim soyle dusuncem var ki dogrusuda bu iyligi once en yakinlara yapmak gerek ve herkesin bakis acisi penceresi farkli herkesin dogrulari var hani öyle bi hale gelmisimki surekli baskalari icin yasiyomus gbi hissediyorum buda canimi skyor tmm ahiret var fakat bukadarda olmaz diyom bu dusunceme bile cok uzuluyorum ama napim imtihan olmaya geldik bunun cok iyi farkindayim ama 2 gunluk dunyada hicmi yuzumuz gulmicek hesabi senin gbi yapan bi tanidigimda var fakat bunuda dogru bulmuyorum benimseye miyorum Cunku iylik once akrabaya yapilik 1. Derecelere iylik sadece maddi degildir manevi iylik temiz niyet bana gore maddi iylikten daha otedir iste cok suistimal ediliyor herkes beni cepte saniyor Balik burcuyum ekstradan herseyden asiri etkileniyorum duygu yogunlugum yuksek kimsenin nefsine amelelik yapmak istemiyorum valla cikmaz gibi gozukuyorda feinne meal usri yusra her zorlukta bi kolaylik vardir iste herkes dusuncesini yazsa belki bu kolayliga hemen erisirim
|
Bende balık burcuyum canım benim ama arkalarından dua edip agladigim çoğu insan en sonunda lanet okutturrdular bana ben Allah için susup yuttukca onlar kendilerini zeki beni salak yerine koydular isteklerini artık emrederek söylemeye başladılar onun için ben maddi manevî tanimadiklarima yapmayı tercih ediyorum artık hiç olmazsa günaha girmiyorum öbür türlü yaptığım boşa gittiği gibi üstüne birde günaha giriyorum ben çözümü böyle buldum beni salak yerine koyup mecbur olduğumu sananlarinda burnu sürtüyor şimdi onlarda en güzeli tanımadığınız yapmak diye lafı yapıştırdım sen başarabiliyorsan sabredip yutmayı daha iyi ben yutuyorum ama psikolojikmanda cokuyorum