@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evet kötülüge kötülükle karsilik verince kötüden farkin kalmaz bende bu kanaatteyim ve kötülüge kötükle karsilik verince hakki gözetmiş olmayiz keza iylige iylikle karşilik verincede iylik yapmis vede hakki gozetmiş olmayiz işte bu bilinçte yaşayip amel edince Amac Allah rizasi Onun rizasi için hakki gözetiyorum fakat işte insanlarin uslubu iste iyliklerimin mecburi sanmalari Kendimi kötü hissettiriyor yani amac belli ama iste gel gelelim bu yönde kendimi kullanilmis hissediyorum buda beni kötü etkiliyor ya benim bi muddet insanlara iylik yapmayi birakmam gerekiyor simdi iylik diyip geciyorum fakat iyliktende öte resmen mucadele ediyorum herkese kosuyorum her soruna baliklama atliyorum bu yuzden insanlar beni cepte saniyor biraz nötr olacam bu kezde haddi aşarak konuscaklar ah bakalim dedigini uygulayacagim biraz pasif bi insanim herkese yuzum yumusak o kadar iyimserimki kimse hakkinda kotu dusunemiyorum kimsenin de benim hakkimda kotu dusundugunu dusunmuyorum halbuki olan boyle degil Oyle bisey ki Allah in azabinin bilincindeyim kimseye hakkimi haram da edemiyorum kim bana napip ne etmisse helal olsun benim hakkim diyorum eskiden hakkimmi canimi acitan dikene bile haram ediyordum vallahu kulli şeyin kadir

Allah bizi dosdogru olmaktan ve dosdogru yoldan ayirmasin