Alıntı:
gencdavetci Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam Şunu anladım ilimde ileriye gidilmek isteniyorsa musalatin olması şart oluyor o zaman gözle gorulsede görülmese de tesbih sadece bir araç diyebiliriz o zaman
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tesbih enerjisi varmı varsa o tesbihe enerji yüklendikten sonra o tesbihin bir faydasi olurmu o enerji ne işe yarıyor
|
musallatin olmucak kankin olacak , evet arac cep tel gibi aloooo diyosun ,
bakim esnasinda tesbih deki enerji cino dan , benim bir kiracim vardi bakkal o tesbih bakim yapiyorum demisdi , o esnada terliyo geriliyordu , soru soruyodu dogruysa sag degilse sol felan filan ,
Alıntı:
gencdavetci Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam Şunu anladım ilimde ileriye gidilmek isteniyorsa musalatin olması şart oluyor o zaman gözle gorulsede görülmese de tesbih sadece bir araç diyebiliriz o zaman
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tesbih enerjisi varmı varsa o tesbihe enerji yüklendikten sonra o tesbihin bir faydasi olurmu o enerji ne işe yarıyor
|
en iyi bakim aracla degil direk hayal olarak gösteriyolarsa tamam , bunu yapabilenler cok nadir bulursan hemen saril bir daha birakma ,