Alıntı:
Mikail23 Nickli Üyeden Alıntı
istismara açik bir konu,
eger ayni videodan bahsediyorsak orada ki genç bir havas hocasi müslüman cinler yardimiyla hareket ettiriyor.
Önemli olan musallatli birinin bu yardimci müslüman cinlerle iyi edilmesidir. Bunu yapanin onun müslüman cin kardeslerinin olduguna kanat ederim.
|
yani diyorsunuz ki o kişiler bunu müslim cinler vasitasıyla yapıyor sizce bunu bakım yapan hocalarımız bakarakda musallatmı bir cinmi yoldan çıkarmak için oyun oynadığını yoksa müslim cinin o kişiye yardım etmek istediğinden yaptığını anlıyabilirmi?
aslında bu durum medyum büyücü vb kişilerin aura veya etrafında olan varlıkları kalp gözü ile veya bakım yapan ehli olan hocalarla öğrenme mümkün gibi ?
Alıntı:
FikretAdil Nickli Üyeden Alıntı
Bende tespihi imamesinden tutup istedigim yone cevirebiliyorum. Ters duz yuvarlak hareketler gibi. Bunu nasil yaptigimi bende bilmiyorum, yalnizca yogunlasiyorum, nasil hareket etmesi istedigimi hayal ediyorum, oylede hareket ediyorum.
Bunu uzun zaman once bu sitede gordugum tespih istiharesini uygularken fark ettim. Cevremde arkadaslara denettim kimse hareket ettiremiyor. Ama bana da ilginc bir olaymis gibi gelmedi bu yaptigim.
|
yani özel bir tertip yapmadınız ? yapmak istediniz ve çalıştığını gördünüz ve bunu denemek için de arkdaşlarınızla tasdik ettiniz
doğru mu anladım
varsa okuduğunuz yaptığınız bir uygulama metod paylaşmanızı rica ediyorum