Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] valla ben goz perdesi veya davet icin hic zikir cekmedim ve huvel kaviyyul aziym zikrini ikindiden sonra cekerdim sayisiz ve ayni vakit subhanAllah ve bihamdihi subhanAllahil aziym zikrini cekerdim nur 35 ide siten bi hoca vasitasiyla xektim oda xok degil en fazla 2 ay önceside var Aslinda bu havas işinde zikir önemlide maneviyat itikatta çok önemli Allah a ne kadar baglisin ne kadar takvalisin ibadette devamlilik vs öyle bi duzenli olmalisinki şoyle kendine bakinca olur gibiyim Demen ve eksiksiz yerine getiriyorsan kendine guvenmelisin ha hepsi var ise mürşdi bulman gerek bu konuda istihare yapmalisin istihareye uyumalisin bunu yaptim 2 defa birinde hocayi gordum sirti dönüktü uyandirdilar 2.cide de yakazada kaldim bi turlu uyuyamadim yakazada ev sakinleri olan cinleri gördüm bagiriyom hocam kim diye  kadinlar arapca bisiler soylediler kalktim soruma onlarda cevap vermediler oyle dahada ilerlemedim bide itikat zayofsa takva yoksa koruma yapsanda korunmazsin vilahin seni korumasi lazim Allah korumasindan cikana seytanlar musallat olur bu yuzden samimiligin dosdogrulugun olsun silai rahime ne denli ozenlisin Allah hakkini ve Allah in hak verdigi insanlari gozetiyormusun her işte Allahtan sakiniyormusun gibi gibi tüm konulari halledip icinin rahat olmasi lazim icin rahatsa vesvesede olmaz emin ol dedigim gbi olsan zikre bile gerek yok dua edersin Allah verir hoca olsada olmasada hocanin onlamasi daha avantajli yani olmasada olur kalp yanilmaz dogru yolu bulur hep vesselam hayirli geceler
|
Ben sana çok önemli bir soru soracam dediklerin maşallah tam teslimiyet gösteren işaretler barındırıyor ki kişi sözünün sahibidir sözde kişinin ta kendisidir keşke bende senin gibi temiz pozitif düşünceli olsam Allah nasip etsin amin sorum şu ben 2 gün önce yan uzanıp Ya Musavvir zikrini çektim yorulana kadar sonra çekmeyi bıraktım doğruldum bitane sigara yaktım sigarayı kultavasina koydum dumanı gözüme gözüme geliyordu sağa ileriye sola nere itirdiysem gözüme doğru geliyor du sonra içimden dedim keşke dumanın sonse dedim bı baktım duman kesildi sigaramda sönmüş bu ne olabilir sırmı yoksa kafadiki enerjimi veyat başka bişi mi kendi kendine sönme diyebilirsin ama öyle bir durum olsa ben anlarım çünkü düşüncem le sönen bir durum oldu