Alıntı:
ahmete Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu sitede kimse kimsenin anası babası değil benimde kimseye duygu sömürüsü yapacak halim yok
Ben sıkıntımı net yazdım zaten iyi olmak için doktarada gittim siz değerli arkadaşların fikrinide almak istedim
Kan konusuna gelince iki gün öncesi istanbulda gittiğim hoca sende büyü vardı hallettik bitti gitti dedi bende rahatladım iki gün sonrada kapımın önünde kan görünce uylanıp buradaki değerli arkadaşlara danışma ihtiyacı buldum
İşyerim han içinde gece kimse giremez buraya kan gelmesi imkansız senin yorum yaptığın kimse hoca bulamı sanamı yapacaklar diye insanı şizofreme bağlamana gerek yok bak diğer arkadaş ne kadar güzel yorumlar yapmışlar demi bilmiyosan konuşmamasınıda bilecen
N
|
İyi körü körüne inanmaya devam et sürekli acaba büyü mü yapıldı deyip dur. Begenmiyorsan yorumu cevap bile verme. O büyü var diyen hocalardan kaç tanesine denk geldim. Bozacaz edecez şöyle böyle sonuç yok. Para tuzağı çoğu. Yada cinlerin oyunu. Türk milleti iyi birşey söylesen de kötü algılar harala gürele laf eder.