@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca bi yorumda 2 3 tane vefk vermişti valla negafif enerji icin suya vefk i koyuyorsun bitanede ayatel kursi bakara 163 yazip alta sembol var coziyorsun bana çok iyi geldi valla hemen hemen tüm şkayetim bitti kendim içiyorum çocuklarima veriyorum suya karistirdigim a ek olarak ikindi zamani ve hüvel kaviyyul aziym Ya rakip ve ya şehid okuyorum evvelinde de zikir cekiyorum tekbir tevhid salavat suya nefes ediyorum veriyorum cocuklarimada banada çok iyi geldi çocuklarim suyu içince beni dinliyorlar bide diş gicirdatmasi vardi ondada azalma oldu ve suyun tadida ceşme suyu degilde farkli bi aroma var kurşun kalemle ptesi öglen yazdim Hocanin yorumlarini takip edin ulaşrsiniz ben çok tesir gördüm ayatel kursiyi yazdigim kagida kati amber surup kuranin icinde beklettim 1 gün cuma günü cikartip takarim dedim 1 gün anca sabrede bildim böyle bi sorun var ise öneriyorum yazip suya atin 2 sinede ayatel kursi olan vefkide miska yapip verin ettkisini görsünler vesselam
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|