Alıntı:
Lucky Nickli Üyeden Alıntı
Bir insannin fikri neyse zikride o yolda eder sen kilmayanlar kılanlar için kul hakkı yiyorlar diye negatif düşünüp kendini bile sogutabilirsin Allah CC bile şirkten hariç tüm gunahlar af olur demiş sen kimsinki onları cehenneme sürüyorsun kâfir ediyorsun mileti yanlış bilgilendirdigin için bende seni içtenlikle kınıyorum tez zaman da gerçeğe herkese eşit şekilde bakma penceresine davet ediyorum
|
Lucky misin bilmiyorum ama umarım hayatında luckiness pek çok şey vukuu bulur. Ya siz ne yazdığınızın bilincinde misiniz..Siz değil misiniz; konu başlığı olarak; Namaz kılmayan Kafir olur mu. Demek ki içinizde öyle bir zan var ki bu soruyu soruyorsunuz burada. Derdiniz ya milleti birbirine düşürmek yada sadece konu başlığı açmak.. Sorunuzla siz kendi tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz....Siz neyseniz bende oyum.. siz aciz ölümlü bir varlıksınız, bende öyle...Milleti yanlış bilgilendirmek derken, siz çok mu biliyorsunuz... Sorduğunuz sorudan belli zaten zikriniz....Gene söylüyorum, Kul hakkı olarak insanın namazını kılmasının benim gözümde hiçbir değeri yok, kul hakkı yiyorsa ve hatasını düzeltmiyorsa... Namazının hesabını Allaha verecek yada vermeyecek. O boyut Allah Cc. 'ye ait....Mesela sorunuzda deseniz ki, Namaz kılmayan kardeşleri Allah nasıl affeder vs..... direk Kafir sıfatını yapışıtırıyorsunuz... Sizde namaz kılmayan veya kılamayan onca insanın hakkına giriyorsunuz, bilmem farkında mısınız.......Size daha da yorum yapmayacağım...