Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
birde sunlari ekleyeyim benim kaynana beni sevmez , sevmesin isteyen yok zaten cehenneme direk olsun ,
hanimda musallat bizi ayirmak icin vesvese veriyormus , musallat alindi 2 hafda sonra tekrar geldi, oda yeni alinda bir iki güne tekrar bakim yapilacak ,
ayni durum kayinconun oglun da var, o gelininide sevmez,
kadin da bir lanet var ama anlayamadik ,
iki hoca yadaha bakim yaptirdim bugün cevaplari bekliyorum, onlarda benzeri seyler söylerlerse , kadin lanetli cikar bence
|
Reis o sıkıntı bizdede var, adam büyü yapmıyor çoğu zaman, gelip varlıklarını evin içine yolluyor, milleti birbirine düşürüp geri çekiyor, o vesvese böyle bi vesvese olabilir.
Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
birde sunlari ekleyeyim benim kaynana beni sevmez , sevmesin isteyen yok zaten cehenneme direk olsun ,
hanimda musallat bizi ayirmak icin vesvese veriyormus , musallat alindi 2 hafda sonra tekrar geldi, oda yeni alinda bir iki güne tekrar bakim yapilacak ,
ayni durum kayinconun oglun da var, o gelininide sevmez,
kadin da bir lanet var ama anlayamadik ,
iki hoca yadaha bakim yaptirdim bugün cevaplari bekliyorum, onlarda benzeri seyler söylerlerse , kadin lanetli cikar bence
|
Reis ehlini bulmak için; yetim, ömsüz, evsiz, sevindir, bugün olmazsa yarın oluyor o işin, bir hadiste kul bir niyetle sadaka versin er yada geç elde eder deniyor.