Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
iğneleyici konuşmayı hiç tasviye etmiyorum heleki bu tür konularda kimde ne var yok en iyi allah bilir ve delilin kanıtın yok ise bu da seni zan a sokar zannımca şuana kadar sitede hocalardan ve deneyimli kişilerin çoğu yazısını gördüm ama melekleri emrine alıp kullandığını iddia edeni görmedim varsa alıntı yap da bakalım
|
Kardeşim ayetin görevlileri dese ne olur ruhanileri dese ne olur görevlendirme ne demek yazımı okudunuz herhalde bu ne kibir kendini bir ulvi biryere koyup görevlendirme yapmak ne büyük evliyalar var sitede ne anlama geldiğini nasil kibre girildiğini anlamıyor musunuz laf sokmadim genelleme yaptım laf soktu diye anladi iseniz siz bilirsiniz kardeşim yazımı tekrar okuyun ne anlatmak istediğimi anlayacaksaniz inşaAllah
Alıntı:
Afatsum Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim ayetin görevlileri dese ne olur ruhanileri dese ne olur görevlendirme ne demek yazımı okudunuz herhalde bu ne kibir kendini bir ulvi biryere koyup görevlendirme yapmak ne büyük evliyalar var sitede ne anlama geldiğini nasil kibre girildiğini anlamıyor musunuz laf sokmadim genelleme yaptım laf soktu diye anladi iseniz siz bilirsiniz kardeşim yazımı tekrar okuyun ne anlatmak istediğimi anlayacaksaniz inşaAllah
|
Allah sonumuzu hayr eylesin ilahinente maksudi diyenler neler ile uğraşıyorlar bilseler nasıl bir tuzakta olduklarini