Alıntı:
BenBenMiyim Nickli Üyeden Alıntı
Kusura bakmayın ama sanırım yazmanızı yanlış buldum.Kişiden kişiye etki değişse de İnşAllah denilmesi gerekir çünkü Allahın İsimleri Şifadır .Ve Esmanın Zikri Konusunda Dili Takılmayan Her Diyişinde Ya Basir (c.c) Dese Verimi çok fazla artar Çünkü şöyle dediğimizi düşünelim.Ey Her Şeyi gören.C.c ekleyince Ey Her Şeyi gören Onun Şanı Ne Yücedir Demiş oluruz.Bu Saygıyı gösterdiğimiz için Zikrin etkisi Katbekat artar.3 Se 10 Olur.Ya Basir İsminin Kalp Gözü açılmasındaki en etkili zikirlerinden Biri Her Vakit Namazın Ardından 1000 Kere Zikredip,Gece de 1000 Zikredip Toplam Günde 6000 Zikri tamamlamaktır,tabi Beş vakit Namazın Ardından Zikredilip bitirilse de olr ama Gece En Etkili Zikir Vaktidir Basir isminin.Özellikle Gece3 Ve Gece Şems Vakti.Utarit de olabilir.5 Vakit Namazın Ardından ve Gece 302 toplamda 1812 Olan Zikir De Etkilidir.Günde Toplamda 6Bin Olan Zikir Kalp Gözü Açılımında Çok etkilidir.Bu Zikri Kalp Gözü Açılımı İçin Çok hızlı Yapmak Gerekir.Yalnız C.c derken dil sürçtüğünden sürçmeyecek hızda yapılması daha uygundur.Bu Zikir Yapılmadan Önce 66 Besmele Çekilirse etki Fevkalade artar İnşAllah
|
Her tarikatın usulu farklıdır sanırım her kişininde yoğurt yemesi farklıdır diyelim.Şunuda unutmamak gerekir her kuluna onun durumuna göre nabzına göre şerbet veren yaradan işte bazısına şerbeti az bazısını çok verir.Her yiğidin yoğurt yiyişii faklıdır derken şunu demek isterim sitede bayağıdır gözlemledim misal 2-3 kişiyi geçmez belli konularda aynı eserleri okumuşuz onların yazılarınsan ben anlıyorum yanlız her eseri okuyanda eserdeki şifreyi çözemez bazıalrı şifreli yazılmış işte o şifreler çözersen yazan alimin yazdığı bazı şeyleri kapman gerekir ondan sonrası mısır nasıl patlatırsın o şekilde oluyor.misal bu kardeşimiz 40 gün denesin açılır açılmaz yada sonuç alır almaz oda kişinini işte islami yaşayına bağlı değişir ama islami yaşantısı 4x4 olsada genede sonuç alamayabilir.Sebebi hikmeti şu sırrı yazıyorum diye artık kamyonla mesaj atan olur bana ver bana ver bana ver diyede vermeyeceğimi şimdiden yazayım meselen şu zikir işinde çekerek bişeyler yaparsında işte her zikrin esmanın belli uygulamaları var o uygulamaları yaparsan sonuç almak daha kolay olabilirde mesele gene Allah CC dayanıyor o kabul edip yol verirse olur yol vermezse değil 100.000- 10.000.000 zikir çekse kişi zor derim.Üstte dediğim işte bazı alaimlerin eserlerinde usul kaide uygulamlar var onları bazısını uyguladım sonuç müspet olanlar oldu.Hepsinide uygulama şansım yok ama bazen yazarlar eski eserler de eksikler var ondan dolayı uygulamalar olmuyor diye işte anlatmak istediğim işe yarayan eserler var.
Not:Ayrıca bu ya basir tek başına olurda ben bir ara denedim yanına xxxx ile 2 si ile çekince sonuç almak biraz daha imkanı var sen sonuç aldınmmı dersen zaten bende mevcut bazı bilgiler var ama 2 sini yapınca zaten neler olduğunu hissetiriyorlar adama ister istemez .

ama tek başına bana göre zor bu esma ile yada çeken kişi takvada en üstte olursa senin yazdığın şekilde sonuç alır.takvada eksiklik varsa sonuç alması zor.Zaten yaradan vermiyor.tecrübe ile sabit.