Alıntı:
BenBenMiyim Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim yapar yapmasına da Kalp Gözü Zikri Ağırdır.Yapacaksa da 20bin 30bin Değil Ebced Çarpımı 91.204 Yapar Günde.Kesin birşey diyemem çünkü herkesin İsminin Enerjisi Farklıdır.İsminin Harfleri Esma'da ne kadar Çokça Etkisi hemen Açığa çıkmaya başlar.Basir Zikrini İstihare yapmadan Ve Mürşidsiz Yapanı Uçururlar,Kaldıramaz.Kendin için soruyorsan diyim,Göz Perdesini geçtin Kalp Gözü işine Mürşid olmadan girilmez çok tehlikelidir.Birisi yaparsa ne olur.Allah Ol derse En Fazla 40 Gün Hatta daha erken de Olabilir.Günde 91 204 Kere Zikr edersen,1Haftada da açılabilir.Sonrası Asıl İmtihanın zor olduğu yer.Kalp Gözü açılınca insanları asıl suretinde gördüğün için onları kendinden uzaklaştırırsın,Kokuları aldığın için miden bulanır çok rahatsız olursun vs.Herkes Kaldıramaz Bunu.He Bir de,Bu Zikir Yapılırken Nur Suresi 35.Ayeti de Okunursa tabi Onu 21 Defa okusan da yeter.Kâf Suresi 22.Ayeti de 2207 Kere Okunursa Besmele'de 786 Kez Okunursa Çok daha tesirli ve kesin olur.Bak Sakın yapma haa yazdım diye.Seni forumda göremeyiz sonra kardeşim aman diyim😂
|
herkese selamet dilerim ben forumdan gidiyorum

bu arada ya arastirmacisin yada ilim sahibi birine benziyorsun bilgiler zannimca tam olarak doğru insanlar insallah ciddiye alir faydalanirlar fakat beni pek goremezsin

allaha emanet