Nasip ama yazilanin temeli eksik proje bellide uygulamak gerek bu tür bilgilerin en önemli kisimlari anlatilmaz bilmiyorum neden başarili olmak isteyen Allah ile buyuk bağ gönül bagi kursun ilk aşki gibi Allah a aşik olsun onu duşünsün (tefekkur ) ona teslim olsun (tefekkur ) aşigin aşkina kul oldugu gbi Allah kul olsun yoksa başarili olamaz olsada seytanlar onunladir
yüksek binli milyonlu zikirler hizli hizli veya normal okuyuşta olsun sen okudugunu kalbine akitmiyorsan o zikir ayet ruhuna sinmiyorsa Öbür alemden kim seni görse musallat olur Ben kuranda hic koruma yapin su ayetle diye bisey okumadim sadece bi kac yerde Allah takvali olanlari korur Sabredenlerle beraberdr gbi gbi nice şey her işi hallettikte Emeklemeden uçmaya gidiyoruz kim ne okusa milyonca kez okusa okudugunda muhabbet gelmiyorsa o okuyus boşadir yani sevabi sevap tabi fakat Istedigine ulasmaz hos zikir Allah i sevdigin icin yapilir cunku seven sevdigini anar zikrin anlamida budur Sen sevdigini kendi menfaatin icin aniyorsun ama Menfaatin sadece kendine Allah i yuceltmek icin zikir degil bu yuzden suyu bunu acmak icin zikir ceken ayet okuyanlar musallata ugrar yani benden herkese dibnot olsun

davet veya kalb gozu acmak isteyenler gafletini bi zatiflatsin once havasi konularda degil Hakki ve batili ayiracak ilme gelsin sonra havas iside kolaydir