Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Ama varya bu yoruma çok kizdim dogru dualarin hepsi kurani kerimde niye bakmiyorsun bak ayet ayet paylaşmisim kendi profilimde her sualde istihare uykusu olmaz hem bisi diyimmi istihare uykusu diede bisi yok ruya ile amel olmaz amel ile ruya olur
Bak bu yorumu burda yaptin başka yerde yapma sen meali oku fatiha sure ama hidayet duasi fatihadan guzel dua mi var cogu insan bilmezde  iste bizim millet arapca okuyup sadece kurana arapca bakiyorlar meali okuyunca Valla 30 alimden dahada bilgileniyosun bide ayetleri cok tefekkur ettiginde ezberliyorsun bakara suresinde bide ali imranda isra suresinde valla hersurede cok guzel dualar var heleki ankebut Kurban oldugumun sozleri kadar guzel ne olabilir senin benim gbi kullarin nasil dua edebileceginide yazmiş hem Allah in ilk emri oku ama Allah i ogrenmek icin oku Allah in emirlerini yasaklarini vaadlerini ogreek icin oku Dualarida ogrenmek icin oku peygamber dualari hepsi tam tesirli 
|
Fatiha suresini okumaya gün içinde çok niyetlenirim ama bir türlü kısmet olmadı.. Bir oturuşta 313 ayetel kürsiyi okurum sonunda en fazla hafif uyku basar ama aynısını fatiha suresi ile yapamıyorum mesela 50lerde tıkanıyorum 100ü nadir gördüm.. İhlas suresinide aynı şekilde çok kolay ve rahat şekilde okurum ama fatiha namazlar dışında bir türlü nasip olmaz.. Kur'an'ı ise genelde uygulamadan okurum, arapça ayetin altında türkçe meali var. Zamanım olmadığında sadece arapçasını okurum ama vaktim olduğunda mealini okumayı ihmal etmem, anlayarak okuması başka birşey.. (: