Alıntı:
SMB63 Nickli Üyeden Alıntı
Peki rüyada niyet üzerine çekilebilecek esma veya sure/ayet öğrenebilmek için ne yapmalı? İstiharelere bakıyorum ama hepsi haber almak için benim istediğim ise niyetim üzerine doğru dua edebilmek..
|
Onları elde edebilmek için kadın erkek fark etmez.Kişi öncelikle 5 vakit namaz kılacak-Gıybet dedikodu haram yalan dolan iftira gibi olaylardan arkasına bakmadan kaçacak.İslamın dediği gibi yaşarsa üstekiler veriliyor.Bak açık yazıyorum yalan hiç yazmam istihare dene olayı hiç denemedim.Ama arada sıkıntı musibet gibi olaylar olunca yaptığım şu gece yarısı yani saat gece 24 den sonra diyelim 2 rekat haced namazı kılıcan 1 fatiha-3 ihlas okuyarak ve namaz sonu sıkıntın derdin ne ise yaradana arz edicen benim yaptığım bu her istediğimiz olmuyor ama arada tutan çok oldu.
Sende namaz kıl rabbim beni kulluğa kabul eyle önümü aç de kalpten edilen dua içten ise tutar kapıyı açarmı açar belli olmaz.
Birde oldu ki işte dediğim dua-zikir- ne görürsen araştır öğren ona göre çekersin onu bir nevi rabbinin kişiye hediyesi gibi düşünmeli insan.
bak en azından günde şunları 100 kere çekerim olay biter sonrasını hesap etmeden aklıma geldikçe kalpten çekerim tesbihi köşeye atarım.bunun gibi çekersen faydası olabilir.
100- Ya Hâfız
100- Ya Allah
100- La ilahe illAllah
100- Estağfirullah El Azim
100- Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.
100- Estağfirullah El Azim --özellikle bu günahlatın affı ve musibetlerin kalkmasında işe çok yarar ayni bunu başınızda büyük sorun varsa kaplten çekin.