Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi ruyalarda zikir degilde cok sure ayet okumuslugum var ama hic denemedim Uyanikken zaten okuduklarimdi
Da ben her zikri çekerim zikrin Bana işlecegi şekil çekerim Nasil söylim Bana göre olan fazileti genelde ben zikri Allah i anma ve kalbi ilaha baglayan zikirler çekip yuceltme amaciyla çekiyorum vakif olmak istedigim ilim kurani anlamak bak bilmek demiyorum anlamak Ha bu oluyor Abi sevap kasiyorum ve Hakki batildan ayirmak icin bilincimin acilmasini istiyorum Oluyor iste Allah in verdiklerine sahip cikayim yeter 3 gunluk dunya 2 gunu yaşadik kaldi bize 1 gun Huzura alinmak için sevap biriktirip istigfari cogaltmam lazim cin ilmiyle ugrasacak vaktim yok cinlerle anlaşmaya tutuşsam O bi gunüm de heba olur yoksa davet yapardim anlaşma olmadanda ucardim  Bu istegim Allah katinda kabuldur ama işte bu dunya da degil ölunce kavuşurum ve gozumu kapattigimda kavusuyorum ha imgeleme ilede bedenen degil ruhen uçuyorum olur olur illaki olur yeterki ol diyen oldursun 
|
Şimdi rüyanda gördüğün sureleri bundan sonra not et gündüz okuyorsan onları daha bir şevkle oku derim.Sen sevap kasıyorusn bizde aynısını yapıyoruz yani ahirette bazldırı çıplak çıkmaktansa oraya 2 kamyon sevapla gidelimki en azından onalrda giderse Allah CC sorarsa Rabbim rahmetine sığındık demeye yüzümüz tutsun.Yoksa hiç amelsiz gidipde sap gibi kalmakta var.
Sahih kaynakta şöyle geçiyor evliyanın biri ölmüş mana alemin e bunu görüyorlar sormuşlar Rabbim sana ne muamele etti diye oda dediği sorma başıma geleni evliyanın ismini unuttum çok menkıbe olunca neyse soruyor buna bana ne ile geldin buda diyor rabbim sana 40 yıllık namaz ile geldim Rabbim demezmi onları kabul etmedim.Bizim evliya başlıyor terlemeye gene soruyor başka ne getirdin rabbim 40 sene oruç tuttum onlarıda kabul etmedim.Başka ne getirdin rabbim diyor 30-40 kerede hacca gttim artık kekeliyor heyacandan onlarıda kabul etmedim diyor.Başka ne getirdin diyince rabbim diyor bende mael kalmadı edi budu bu hesap Rahmetine sığınıyorum diyince evliya.
Hah diyor şimdi oldu seni rahmetime mazhar ettim diyip rahmetine alıyor.
Not:kardeşim uçmak dediği nedirki kuş gibi havaya kalkar uçar insanda mesele ona izin verilmesi.Sana diyeceğim şu bizde yaşlımı yaşlı 70 i deviren bir zat var kendisi istanbul - mardin arasını 10 saniyede alıyor.Normal şartlarda otobüsle 24 saat.demekki burdan ne anlıyoruz Allah CC isterse 24 saatlik yolu istediği kuluna 10 saniyede aldırır.Bunu yazdık diyede bizi taşlayan olmasın ama adamın derecesini Allah CC biliyor benim gördüğüm namazında abdestinde diyeceğim bu.