Alıntı:
Why Nickli Üyeden Alıntı
Sırrı paylaşmasına müsade verilene birşey olmuyor, müsade edilmeyen paylaşırsa alınıyor. Kimi ruhsatlı olarak söyleyebiliyor yine izin dairesinde benim bildiğim bu şekilde.
|
aynen öyle katılıyorum
Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sırlar ilim ehlinemi verilir yani sır mürşid tarafindan mi verilir veyahut sır bi mürşid ilemi kazanilir sır nedir sır bence en fazla bi günah olur veya Verilen sadaka ama bilemiyorum ben cinni alemi sırlar katagorisine katmiyorum keza peygamber efendimizle konuşmam görmem bunlara keramet derim ama sır demem Ne bilim sır tutuyorum demenin altinda bile kibir olabilir Tek sır Gayb dr Oda Allah katindadir o Allah sırlır kullar degil bu düşüncem fakat araştrsam düşüncemin karsiligi vardir illaki
|
sır lar ilgili kerametler var ve bunlar anlatıpda kötü ölümlerle sonuçlananda var verilirise sır izinsiz paylaşılmaz bazı lar rüyada gelir bazıları yakazada bazıları alalen baız sır denir bazılarına denmez ama sırdır bir çok kişi yaşadığı şeyi anlatığı için elinden alınmış veya sağlığı sıhati yerinde olsada yaşadığı şeyi anlatıp akıl sağlığında sornlar yaşamış o yüzden dediğim gibi mürşid izni dahilinde dilediğini anlat veya üstü kapalı olarak anlatmak istediğini anlat